Cases

Case Sodexo

By 14 juni 2020 juni 16th, 2020 No Comments
Het verbinden van de eerstelijns klantvragen met de tweedelijns experts

Sodexo

Sodexo heeft als streven om een excellente service te bieden om het leven van haar klanten gemakkelijker te maken. Doordat Sodexo een zeer grote organisatie is, is het aantal klantencontact momenten ook hoog. De meeste van deze klantencontact momenten vereisen echter geen specifieke kennis. Dus wat kan je als organisatie doen wanneer je graag excellente service wil bieden, maar geen expert bent in het afhandelen van grote klantencontact volumes?

Situatie
Wij hebben in de afgelopen zeven jaar een sterk partnership opgebouwd met Sodexo.
Onze missie is het afhandelen van de inbound calls en het verhogen van de klanttevredenheid. We helpen Sodexo de dienstverlening efficiënter in te richten door de eerstelijns vragen direct af te handelen en de tweedelijns complexere vraagstukken door te zetten naar de juiste back office.
Geleverde diensten
Outsourcing;
Front office telefonische afhandeling
Back office schriftelijke afhandeling
Aanpak
Door continue procesverbeteringen, zijn in afgelopen jaren de volumes verlaagd en de resultaten verhoogd. Onze medewerkers en coaches hebben een intensief trainingsschema met Sodexo, waarbij de coaches allemaal inhoudelijk ervaring hebben opgedaan als een agent op de werkvloer en expert zijn binnen het vakgebied. Dankzij het partnership met Sodexo, zijn we in de jaren gegroeid van 3 werkplekken naar 40 werkplekken.
Resultaten
• 40 werkplekken;
• 55 getrainde medewerkers;
• 4 coaches;
• 4 verschillende klantencontact services.

Over Sodexo

Sodexo is opgericht in 1966 door Pierre Bellon in Marseille en nu wereldleider in Quality of Life Services. De groep is actief in 80 landen en heeft 425.000 mensen in dienst die gedreven worden door dezelfde passie voor uitstekende service. Ze zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van leven cruciaal is voor de prestaties in bedrijven en organisaties waarvan ze een strategische partner zijn, omdat dit het welzijn en de motivatie van individuen op het werk bevordert.

Zij bewaken deze kwaliteit van leven door diensten met toegevoegde waarde aan te bieden in bedrijven, scholen, universiteitscampussen, ziekenhuizen, gevangenissen en zelfs in zogenaamde ‘levensbases’ aan de andere kant van de wereld. Ze ontwikkelen, beheren en leveren een uniek scala aan on-site services, Benefits & Rewards-services en persoonlijke en huishoudelijke services. Ze dragen bij aan de dagelijkse verbetering van de levenskwaliteit voor iedereen.

Leave a Reply