Interim

 

Heeft jouw organisatie nood aan het vinden en binden van de juiste medewerkers en wil je hierbij graag de volledige leiding over de bedrijfsvoering en aansturing van het klantencontact in eigen beheer houden? Dan kan het rekruteren en aanwerven van personeel een oplossing bieden. Wij maken een onderscheid tussen twee soorten van rekruteren en aanwerven: interim medewerkers en interim flexpool.

Door onze recruitment expertise weten wij de beste match te maken tussen vacature en kandidaat. Wij beschikken over een unieke database met ruim 350.000 kandidaten die een bewuste keuze hebben gemaakt voor een baan in klantcontact.

350.000 beschikbare kandidaten
Omnichannel Recruitment Strategy
Solliciteren anytime, anywhere

Omnichannel Recruitment Strategy

 

Wij starten de zoektocht naar de juiste kandidaat op basis van het functieprofiel. Daarbij hanteren wij een Omnichannel Recruitment Strategie en brengen wij online & offline én technologie & mens bij elkaar. Uit onze ervaring blijkt dat kandidaten vandaag de dag behoefte hebben aan empowerment en daarom in hun zoektocht naar een leuke baan zelf willen bepalen hoe, waar en wanneer zij solliciteren. Zodoende heeft Yource al haar online en offline wervingskanalen met elkaar geïntegreerd, zodat altijd en overal gesolliciteerd kan worden; anytime, anywhere.

Candidate Lifecycle

 

Rekrutering eindigt niet bij het genereren van sollicitaties. Er moet niet alleen gekeken worden welke kandidaten een functie kunnen vervullen, maar er moet ook gekeken worden naar welke medewerkers je langdurig aan je organisatie wilt binden. Daarom staat bij Yource in de volledige selectieprocedure de Candidate Lifecycle centraal.

Wij maken er werk van om van iedere stap in het selectieproces een beleving te maken waarbij het verleiden, verrassen en het verbinden van de kandidaat centraal staat. Ook na start van de kandidaat, blijft ons team betrokken bij de medewerker.

Hierbij ligt de focus op medewerkerstevredenheid, beheersing van verzuim en langdurig engagement.

Contact

Contact

Wil je meer informatie over onze klantencontact oplossingen? Neem gerust contact met ons op.

Contact
Neem contact op

Heb je een vraag? Wij helpen je graag verder! Bel of mail naar: